Results 1 to 5 of 5

Thread: Cant seem to open the forum on mobile anymore

  1. #1

    Default Cant seem to open the forum on mobile anymore

    I had assumed maybe the forum had gone down, as older forums do. Thankfully i saw pandagirls post it is still up because i do not usually use my PC!

    Does anyone know why i might be getting a white screen of nothign when i go to the forum?

  2. #2
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    VIC
    Posts
    2,978

    Default

    Not sure sorry... Are you using Tapatalk or just going to it direct?

    Seems to work fine for me on my phone using chrome.

  3. #3

    Default

    Directly through safari! i just get a big white screen. i tried clearing my cache etc.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    VIC
    Posts
    2,978

    Default

    I'm not the most tech savvy person... only suggestion I can think of is to try a different browser like Chrome.

    Works for me on both Chrome and Safari.

  5. #5

    Default

    Worked it out! My settings were defaulting to the first mobile option but that doesn’t work anymore.

    Accessing in through the other mobile stile through the direct URL change has got me in

    Dogforum.com.au/?styleid=7

    Was the good one. 6 is no more

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •