Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 27

Thread: I Started My Own Forum

  1. #11
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Australia
    Posts
    692

    Default

    Quote Originally Posted by ozeymum View Post
    No..it just said that I have to activate my account before I could use it...via the link that was in the email...I did that and still couldn't post. I haven't been back in since you made some changes...so I will try again tonight
    Ok well I changed the membership thingo to send me an email to personally activate people profiles, and I just did Erinahs successfully, so if she can't post anything, then I'm lost
    <a href=http://i155.photobucket.com/albums/s318/oxxallyxxo/3-2.jpg target=_blank>http://i155.photobucket.com/albums/s...llyxxo/3-2.jpg</a>

    If I Just Lay Here, Would You Lay With Me And Just Forget The World?

  2. #12
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Australia
    Posts
    692

    Default

    Quote Originally Posted by ERINAH View Post
    yay I joined too just waiting for admin approval.....I notice a wedding topic....finally something I can speak with authority about! (helped plan a few recently)
    Ok cool, I activated your account

    So hopefully you can post things! Because ozeymum hasn't been able too for some reason
    <a href=http://i155.photobucket.com/albums/s318/oxxallyxxo/3-2.jpg target=_blank>http://i155.photobucket.com/albums/s...llyxxo/3-2.jpg</a>

    If I Just Lay Here, Would You Lay With Me And Just Forget The World?

  3. #13
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1,367

    Default

    ...I can't see the "welcome newbies" thread.

    I did notice I could post in the Authors section..but not in the questions thread.

    Sorry,....I don't mean to be a PITA...

  4. #14
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Redland Bay, Queensland
    Posts
    1,781

    Default

    Just joined

    email message is ;

    Welcome to Just Anything forums
    Please keep this email for your savebox. Your account informations are as follow:
    ----------------------------
    Username: mitte
    Password: ******
    ----------------------------
    Your account is currently inactive, the administrator of the board will need to activate it before you can log in. You will receive another email when this has will be done.
    Please do not forget your password as it has been encrypted in our database : we cannot retrieve it for you. However, if you forget your password you can request a new one which will be activated in the same way as this account.
    Thank you for registering.
    --
    Just Anything
    Last edited by mitte; 04-21-2009 at 06:11 PM.

  5. #15
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1,367

    Default

    mitte...that message is the norm..then you go to your email and follow the link to activate your account.
    It's there where I can't go any further

  6. #16
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Redland Bay, Queensland
    Posts
    1,781

    Default

    Quote Originally Posted by ozeymum View Post
    mitte...that message is the norm..then you go to your email and follow the link to activate your account.
    It's there where I can't go any further
    Yes, That's because there is no link... ally_xx needs to activate us..

  7. #17
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Australia
    Posts
    692

    Default

    OK well I have activated you mitte, ozeymum, I don't know whats going on with yours, it says you are an active member when I go into my admin panel. There is a tab with active and inactive users. I activated mitte, but it says you have already been activated.
    <a href=http://i155.photobucket.com/albums/s318/oxxallyxxo/3-2.jpg target=_blank>http://i155.photobucket.com/albums/s...llyxxo/3-2.jpg</a>

    If I Just Lay Here, Would You Lay With Me And Just Forget The World?

  8. #18
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1,367

    Default

    I'll try again later thisarvo Ally...hopefully it's just me ...LOL

  9. #19
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Redland Bay, Queensland
    Posts
    1,781

    Default

    Thanks ally_xx.. Got this email confirmation

    Hello mitte,
    Your account on "Just Anything" has now been activated, you may login using the username and password you have received in a previous email.
    --
    Just Anything

  10. #20
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Redland Bay, Queensland
    Posts
    1,781

    Smile

    Hi ally_xx..

    OK, I signed in at the sign in prompt at the top of the home page. After entering details, an error saying I am not registered appeared.
    Then a new page opens to try again. I re-entered my details and with that the sign in was successful.

    Click back to home page, and the permissions have only been set for the 'Authors & Books' section.

    Only Admin access is available for all other sections, so permissions are still to be set..

    Is it phpBB V3 software ?

    Cheers, Peter

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •