Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 68

Thread: My forum view is broken

  1. #1
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Brisbane
    Posts
    2,388

    Default My forum view is broken

    When I first log on, or click on the "forum" tab at the top....I dont get the list of forums.

    The only way I can access the forums is by going through notifications (likes) and clicking on a like to take me to the post and then clicking on the "general dog forum" breadcrumb. Unfortunetly, the majority of which are in general dog forum which means i cant view any of the other forums.

    Anybody know why this might be?

  2. #2

    Default

    Sorry , can't help.
    Have you tried refreshing,logging out then refreshing and logging in again,totally shutting your browser then reopening to the forum straight away ? All just things you've no doubt tried yourself already lol!!

  3. #3
    Join Date
    May 2008
    Location
    Camberwell
    Posts
    897

    Default

    Any chance you can take a screenshot of what you see and uploading it?

  4. #4
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Brisbane
    Posts
    2,388

    Default

    Yea LOL

    It's annoying. I knwo I mostly post in here anyway but I dont have the option anymore really unless I want to go through a bunch of likes and see if I can find something in another forum LOL

  5. #5
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    VIC
    Posts
    2,788

    Default

    i dont know why it happened... but it happend to me too... its really annoying!
    hopefuly someone knows how to fix it!

  6. #6
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Brisbane
    Posts
    2,388

    Default

    Sure Morgan, Ill do it now

  7. #7
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Brisbane
    Posts
    2,388

    Default

    Quote Originally Posted by maddogdodge View Post
    i dont know why it happened... but it happend to me too... its really annoying!
    hopefuly someone knows how to fix it!
    OH good, Im not the only one!

  8. #8

    Default

    Oh gawd...now I'm waiting for it to happen to me lol!!

    You guys havn't been playing in your control panels have you

  9. #9
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    VIC
    Posts
    2,788

    Default

    for me it has been stuck like this for a few days now...

  10. #10

    Default

    Noooooooooooo!! Now my view of the forums is gone!!
    But I can still see the last post list?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •